رنگ مناسب برای طراحی مانتو فرم اداری

رنگ مناسب برای طراحی مانتو فرم اداری

همانطور که می دانید در سازمانها و ادارات دولتی و خصوصی از انواع لباس فرم اداری استفاده می شود و در ایران نیز برای کارمندان خانم از مانتو اداری استفاده می شود.

برای طراحی مانتو فرم اداری می بایست به نکات خاصی توجه داشت تا بتوان ارتباط خوب و مناسبی را با برند سازمانی برقرار کرد. منظور از ارتباط لباس فرم شرکتی با برند این است که حتما می بایست به طراحی لوگوی شرکت و ترکیب رنگ آن دقت شود و اگر آن سازمان در برندسازی خود از رنگ خاصی استفاده می کند، حتما باید در طراحی مانتو فرم سازمانی نیز از همان ترکیب رنگ استفاده شود.

بنابراین یکی از مهمترین مسائلی که باید در رابطه با طراحی مانتو فرم اداری رعایت شود، رنگ پارچه آن است، که می تواند به صورت یک دست از یک رنگ خاص برای طراحی مانتو فرم شرکتی استفاده شود و یا اینکه از چند رنگ می توان بهره برد. البته برخی از طراحان با ترکیب رنگ شال و روسری با مانتو اداری اقدام به تولید لباس فرم سازمانی می کنند که این نوع طراحی در حال حاضر بسیار مورد توجه آژانس های هواپیمایی برای تولید مانتو فرم آژانس هواپیمایی قرار گرفته است.

اما سوال مهم این است که چه رنگی برای مانتو فرم اداری مناسب است و به طور کلی از چه رنگی برای طراحی و تولید مانتو اداری نباید استفاده شود.

در نظرسنجی انجام شده در سال 2017 بدترین رنگ هایی که می توان در طراحی و تولید مانتو فرم شرکتی و سازمانی استفاده شود، رنگ های قرمز تیره به صورت یک دست، قهوه ای تیره، سبز یشمی و فیروزه ای است. یعنی اگر از این رنگ ها برای طراحی مانتو فرم اداری استفاده شود هرگز جلوه و زیبایی لازم را پیدا نخواهد کرد و به عنوان یک لباس فرم شرکتی نمی تواند کاربردی داشته باشد.

اما حتما می خواهید بدانید که بهترین رنگ ها برای طراحی مانتو فرم اداری چه رنگ هایی است. همانطور که بارها و بارها در شرکتها و سازمانهای مختلف مشاهده کرده اید، رنگ سورمه ای یکی از پرکاربردترین و مناسب ترین رنگی است که می توان برای طراحی مانتواداری استفاده شود.

معمولا در شرکت های آژانس هواپیمایی از رنگ سورمه ای به همراه خرج کار رنگ قرمز و یا آبی روشن استفاده می شود. البته همانطور که در ابتدای این مقاله به ان اشاره کردیم، برای طراحی لباس فرم اداری می بایست به نوع کار و فعالیت شرکت و رنگ لوگوی سازمان نیز توجه خاص داشت.

مانتو اداری

نکته مهمی که در انتهای این مطلب لازم میدانم که به آن اشاره کنم این است که بعد از طراحی مانتو فرم اداری نیاز به ست کردن مانتو اداری با شلوار اداری هست. بدین معنی که باید از ترکیبی در طراحی مانتو سازمانی با شلوار سازمانی استفاده شود که زیبا به نظر بیاید. معمولا برای اینکه لباس فرم سازمانی که از مانتو و شلوار اداری تشکیل شده است جلوه خوبی داشته باشد، از یک رنگ برای طراحی آنها استفاده می شود. و یا اینکه در یک طیف رنگی قرار خواهند گرفت.

به طور مثال برای طراحی مانتو اداری می توان از رنگ سورمه ای استفاده کرد و شلوار اداری را با رنگ آبی تیره طراحی کرد که نتیجه آن ترکیب خوبی از سورمه ای و آبی در یک نگاه خواهد شد. البته در بسیاری از شرکتها و سازمانها هم مانتو اداری و هم شلوار اداری را از یک رنگ طراحی و تولید می کنند. یعنی هم مانتو فرم و هم شلوار فرم اداری از رنگ سورمه ای و یا آبی خواهد بود. اما هرگز از مانتو اداری آبی و شلوار قرمز استفاده نمی شود. در کنار مانتو فرم سازمانی و شلوار سازمانی می توان رنگ کفش را نیز در نظر گرفت. به طور معمول از رنگ مشکی برای کفش اداری استفاده می شود.

امیدوارم این مطلب کاربرد لازم را برای طراحی لباس فرم اداری و مانتو اداری داشته باشد و از مطالعه آن بهره کافی را برده باشید.

منبع: آرافورما


نمونه پرسونای مشتری فارسی

 

نمونه پرسونای مشتری فارسی

 

سازمانهای امروزی برای تدوین استراتژی بازاریابی با مشکلات اساسی مواجه شده اند که یکی از اساسی ترین آنها درک نادرست دیدگاه مشتریان و مخاطبان خارجی محصول و خدماتی که ارائه میدهند است. در واقع اگر میخوایم بدانیم که محصول ما مورد قبول مشتری قرار گرفته است، باید خود را در قالب آن مشتری قرار داده و خدمات مان را ارزیابی نماییم.

به بیان دیگر پرسونای مشتری شکاف عمیقی که بین انتظارات و تجربه مشتری و محصول یک سازمان است را از بین خواهد برد. شرکتهایی که در زمینه طراحی سایت فعالیت میکنند در ابتدا از پرسونای کاربران برای تست طراحی سایتهایی که برای مشتریان تولید کرده اند استفاده می کردند. اما در حال حاضر اگر به پرسونای درستی از مخاطبین رسیده باشیم، میتوانیم در قسمتهای مختلفی از کسب و کار، مثل فعالیت های اجرایی، محصول و بازاریابی ایده کاربرد ارزشمندی را از پرسونای مشتری داشته باشیم.

 

پرسونا یک مدل ذهنی از تجسم یک فرد با نام ، گذشته و رویکردی خاص برای انجام دادن کارهایش است.

پرسونا باید به عنوان یک مدل ذهنی دارای جزئیات روانشناختی زیادی باشد تا بتوانیم خودمان را با دقت زیادی در جایگاه کاربر قرار دهیم و از دیدگاه ایشان محصول و خدمات ارائه شده توسط سازمان را دیده و ارزیابی کنیم. این فرایند ممکن است یک رویکرد زمان بر و خسته کننده به نظر بیاید و در واقع همین دیدگاه میتواند باعث توجه نداشتن تعداد زیادی از کسب و کارها به این مساله شود که در نهایت به شکست آنها منتهی خواهد شد.

برای رسیدن به یک پرسونای درست چه کارهایی باید انجام دهیم؟

اگر میخوایم که به پرسونای خوبی از کاربران خود برسیم، می بایست به ذهن آنها نفوذ کنیم و از جایگاه آنها ارزایابی کنیم. امکان دارد ساعت ها زمان ببرد تا این فرایند به نتیجه کاربردی برسد و به سوال های زیادی که ایجاد میشود پاسخ دهد:

  • ما محصول خود را بر اساس یک نیاز تولید و ارائه کرده ایم، آیا نیاز مشتری هم همین نیاز بوده است؟
  • آیا پرسونای مخاطبین ما با همان دیدی که ما محصول خود را می بینیم آنها هم می بینند؟
  • آیا پرسونای مشتریان ما با همان طرز فکری که ما درباره محصول خود صحبت میکنیم، آنها نیز صحبت میکنند؟
  • زمانی که پرسونای مخاطبین ما با محصول تولید شده ما روبرو میشوند، در لحظه اول چه چیزی به ذهنشان میرسد؟ آیا ترس است یا خوشحالی؟

و سوالات دیگری از این قبیل…

 

اگر پرسونای مشتری و جزئیات آن را بدانیم، به چه چیزی خواهیم رسید؟

با دانستن این جزئیات دو تابع ظهور پیدا خواهد کرد:

تابع اول: این تابع به سازمانهای کمک میکند تا خود را در جایگاه مشتریان قرار دهند و اینگونه بتوانند از رفتار، افکار و احساسات مشتریان درک درستی داشته باشند. البته سازمانهای بسیاری در این تابع دچار مشکل میشود. در واقع تحقق درست این تابع میتواند مشخص کننده میزان موفقیت در فرآیند یک پرسونای خوب باشد.

تابع دوم: برای پی بردن به فرصت های تاکتیکال از دست رفته خدمات، سازمان و محصول خود پی ببرید. با این کار شما میتوانید میزان تطابق نیاز مشتریان را با محصول خود مشخص کنید. این دیدگاه که قبلا در ملاحضات شما لحاظ نمیشد، بسیار ارزشمند است.

 

کلام آخر; یک پرسونای خوب به شما کمک خواهد کرد تا سوالات بهتری را بپرسید!

اگر یک سوال خوب یه صورت مداوم پرسیده شود، شما را در یک چرخه رشد و موفقیت قرار می دهد. بدین معنی که به شما کمک خواهد کرد تا محصول یا ایده خود را قبل از اینکه نهایی شود تست کنید. البته این سوالات نمی تواند جایگزین تجربه های واقعی یا ارزیابی آن در دنیای واقعی باشد، اما میتواند یکی از ابزارهای کاربردی و بسیار مهم باشد.

 

در زیر یک نمونه از پرسونای مشتری فارسی را قرار میدهم که کمک بسیاری به درک بهتر از این مبحث میتواند باشد.

 

نمونه پرسونای مشتری فارسینمونه پرسونای مشتری فارسی

 

نمونه پرسونای مدیرنمونه پرسونای مدیر

 

نمونه پروفایل پرسونانمونه پروفایل پرسونا

 

نمونه پروفایل پرسونانمونه پروفایل پرسونا

 

مهمترن نکات در آموزش کارآفرینی

مهمترن نکات در آموزش کارآفرینی

مطالعه مقاله هایی که در لیست زیر جمع آوری شده است، به شما کمک میکند تا به یک کارآفرین موفق تبدیل شوید:

  • برای کارآفرینی باید چه انتظاراتی از خود داشته باشید؟

اکثر کارآفرینان و کارمندان یک نگرانی مشترک دارند: آیا همه ی تلاش شان را کرده اند یا می توانستند بهتر از این باشند؟ هرگز از خود انتظارات بی جا نداشته باشید. اگر با انجام دادن کاری به جامعه ی خود خدمت می کنید، بدانید که عالی هستید. توانایی انسان ها با یکدیگر متفاوت است از این رو نمی توانید خود را با دیگران مقایسه کنید…

 

  • چهار روش مفید برای توسعه کسب و کار در سطح جهانی

شما در مسیر توسعه‌ی کسب و کار خود در سطح جهانی، نه‌تنها با دشواری‌های ناشی از تفاوت زبانی و زمانی مواجه خواهید شد، بلکه به‌احتمال زیاد مدل کسب و کار شما هنگام گسترش در سطح جهان نیز دچار تغییر خواهد شد. اگر یک کسب و کار به دنبال باقی ماندن در بازار جهانی است، باید تیمی متشکل از افرادی داشته باشد که تمام ظرافت‌های مربوط به برندسازی را بلد باشند…

 

  • این تصورات رایج درباره کارآفرینی اشتباه است

کارآفرین بودن راجع به خدمت به مشتریان و کارکنانی است که قرار است چشم ‏انداز شخصی شما را محقق کنند.در عمل این مشتریان و کارکنان هستند که رئیس شما محسوب می‏شوند. رویای کارآفرینی زمانی در ذهن من شکل گرفت که دوران کارمندی به‌شدت برایم کس ل‏کننده شده بود. در تخیلاتم می‏دیدم که روی زمانم مدیریت بهتری دارم، آزادی عمل بیشتری به دست آورده‏ام و چشم‏انداز شخصی‏ام را محقق کرده ‏ام، بدون اینکه خودم را درگیر مناقشات رایج دنیای کارمندی کرده باشم…

 

  • مهمترین ویژگی های یک کارآفرینی اجتماعی

«هر معضل اجتماعی می‌تواند نقطه آغاز یک کسب‌وکار جدید باشد! برای رفع آن معضل اجتماعی و حل مسئله باید خیلی جدی دست به تأسیس شرکتی خلاق یا پروژه‌های پویا زد. شرکت یا پروژه‌ای که از نظر اقتصادی روی پای خود بایستد و با حداکثر خلاقیت و طرحی دقیق به رفع مشکل موردنظر ما در جامعه بپردازد!».  این جملات را محمد یونس، اقتصاددان بنگلادشی و برنده جایزه صلح نوبل سال 2006 گفته است و راهکارش هم «کسب‌وکار اجتماعی» است…

 

  • برای جذب سرمایه گذار باید تمایلات آنها را بشناسید

گاهی برای شروع یک کسب و کار نیاز است یک سرمایه‌گذار جذب کنید. ولی جذب یک نفر برای سرمایه‌گذاری روی ایده ناب شما کار آسانی نیست و باید یک سری نکات را در نظر داشته باشید. در ادامه با زومیت همراه باشید تا چم و خم این کار را برای شما شرح دهیم. می‌دانیم که راه اندازی کسب و کار موفق روش‌های مختلفی دارد و هرکدام مراحل متنوعی دارند. یکی از این مراحل جذب سرمایه‌گذار است که رهبر یک کسب و کار باید این گام را با دقت بردارد…

 

  • 9 عامل که باعث انصراف کارآفرینان از کسب و کار میشود

چه عواملی در انصراف کارآفرینان از کسب و کار مطرح است؟ ارزیابی‌های صورت گرفته بیانگر آن است که انصراف کارآفرینان از کسب و کار در ایران و کشورهای منتخب به 9 عامل «بوروکراسی، حادثه، دلایل شخصی، بازنشستگی، خروج برنامه‌ریزی شده، مواجهه با فرصت‌های بهتر، مشکل تامین مالی، کسب و کار بدون بازده و کسب‌و‌کار واگذار شده» وابسته است. عواملی که براساس ارزیابی‌های صورت‌گرفته از سوی دیده‌بان جهانی کارآفرینی (GEM) که وزارت صنعت منتشر کرده، دلایل پایان کسب و کار کارآفرینان براساس سطح توسعه اقتصادی محسوب می‌شود…

 

  • کارآفرینی اجتماعی را بهتر بشناسیم

کارآفرینی

ورود عنوان «کارآفرین» به ادبیات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و… را مربوط به سده شانزدهم میلادی می دانند. در آن زمان این عنوان برای افراد با ماموریت نظامی به کار برده می شد. در قرن هفدهم اما با شروع انقلاب صنعتی در اروپا، این عنوان به صنعتگران و بازرگانان اختصاص پیدا کرد و از اواخر دهه 1970 به بعد نیز کارآفرینی وارد حوزه جامعه شناسی و روانشناسی و علوم مدیریت شد و به تبع آن شاهد شکل گیری نوع جدیدی از کارآفرینی تحت عنوان «کارآفرینی اجتماعی» بودیم…

 

  • برای تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق از این 10 خصوصیت دوری کنید

افراد موفق کارها را به روش‌های مختلف انجام می‌دهند. اگر شما داستان افرادی را که در کسب و کار خود موفق هستند، مطالعه کنید به فهرستی از خصوصیات مشترک بین آن‌ها برمی‌خورید. این خصوصیات اخلاقی با به وجود آوردن عادت‌های مثبت، آن‌ها را در مسیر موفقیت قرار می‌دهند. افراد موفق کسانی هستند که از رویاپردازی نمی‌ترسند. آن‌ها هم چنین این جرات را دارند که از حاشیه امنی که برای خود ساخته اند خارج شوند و در کسب و کار خود ریسک کنند. آن‌ها با انجام دادن این کارها خود و اطرافیانشان را به سوی قله‌های موفقیت هدایت می‌کنند…

 

  • 7 ویژگی مهم که شما را به یک کارآفرین موفق تبدیل میکند

آیا ویژگی های خاصی وجود دارد که تمام کارآفرینان موفق آن را دارند؟ پس از سالها تجارب شخصی و تعلیم در زمینه تجارت، متوجه شدم که کارآفرینان ویژگیهای بسیار مشابهی دارند که باعث موفقیت آنها می شود. خوشبختانه تمام این ویژگیها را می توان یادگرفت. البته این به عهده شماست که با علم به توانایی ها و نقاط قوت خود، این ویژگیها را یاد بگیرید. این ویژگیها چه هستند؟ چگونه می توان آنها را یاد گرفت و با آنها سازگار شد…

 

لینک مطلب به صورت کامل:  آموزش کارآفرینی از سیر تا پیاز


لباس فرم شرکتی چگونه به هویت برند سود میرساند؟

لباس فرم شرکتی چگونه به هویت برند سود می‌رساند؟

هویت برند چیست و چرا اهمیت دارد؟

مزیت‌های یونیفرم‌های شرکتی در اهداف برندسازی

مزیت‌های لباس فرم زنانه و مردانه  در کسب هویت برند بین مصرف کنندگان

برقراری ارتباط بین لباس فرم سازمانی با هویت برند شرکت

اگر به هدف اکثر راهبردهای برند نگاه کنید، مشخص است که لباس فرم شرکتی چه‌قدر در ایجاد هویت موثر است.

برای درک اهمیت تصویر برند، باید در ابتدا ببینیم که با خود چه چیزی به همراه دارد.

هویت برند چیست و چرا اهمیت دارد؟

طبق ساده‌ترین تعریف، هویت برند تمام عناصر بصری یک برند است که توسط مصرف‌کننده درک می‌شود.

عناصر بصری شامل طراحی، علائم و رنگ‌هایی می‌شوند که در کنار یک‌دیگر تصویری قابل شناسایی را خلق می‌کنند.

اهمیت هویت فوق‌العاده بالاست.

یک هویت شرکتی یا هویت برند ثابت شده، برای مصرف‌کننده قابل شناسایی می‌شود.

به علاوه، برای مشتریان اعتمادی را فراهم می‌کند که در نتیجه منجر به وفاداری شرکتی می‌شود.

مزیت‌های یونیفرم‌های شرکتی در اهداف برندسازی

لباس فرم اداری می‌تواند روی نیروی کار درون سازمانی شما تاثیرگذار باشد.

این می‌تواند سبب دست‌یابی به اهداف برندسازی شرکت شود.

این دست‌یابی، واکنش طبیعی است که در ساختار تمام واحدهای کسب‌وکار شما ظهور می‌کند.

فراهم کردن یونیفرم شرکتی برای کارمندان سبب بالا رفتن روحیه، غرور و عزم و اراده در میان آن‌ها می‌شود.

و همچنین سبب بهبود و تقویت شرکتی می‌شود که در آن کار می‌کنند.

اجرای سیاست لباس متحد برای تمام شرکت سبب ایجاد اختیار، مسئولیت و حرفه‌ای گری می‌شود.

کارکنانی که نگرشی حرفه‌ای از خود به نمایش می‌گذارند، سبب می‌شوند تا مصرف‌کنندگان ارزش‌های اساسی برند را درک کنند.

این منجر به اعتماد و اطمینان مصرف‌کننده در رابطه مصر‌ف‌کننده با شرکت می‌شود.

کارکنانی که یونیفرم شرکت را پوشیده‌اند، محیطی را ایجاد می‌کنند که طبق ارزش‌های شرکت عمل می‌کند.

این سبب می‌شود میلی در کارکنان به وجود بیاید که برنامه‌های تجاری بیشتری شامل اهداف برندسازی انجام بدهند.

وقتی یک نیروی کار در شرکتی که کار می‌کند حس غرور داشته باشد، میل بیشتری به گسترش ملزوماتبرندسازی بین دیگران خواهد داشت.

در واقع بین کارمندان غیرمعمول نیست که وبسایت شرکت را به پروفایل‌های بازاریابی خود ضمیمه کنند.

گاهی اوقات آن‌ها برند شرکت، تصاویر و ویدئوهای دیجیتالی را به عنوان بخشی از هویت شخصی خود به اشتراک می‌گذارند.

روحیه تیمی نیز نتیجه‌ای طبیعی در پی طراحی یونیفرم‌های شرکت است. منجر به هدف افزایش آگاهی برند و توسعه هویت شرکت می‌شود.

وقتی نیروی کاری داشته باشید که سطح بالایی از روحیه تیمی دارد، شرکت شما از روابط بین واحدها سود خواهد برد.

اعضای تیم برای انجام وظایف گروهی و انفرادی خود طوفان مغزی انجام می‌دهند و تولید افزایش پیدا می‌کند.

روحیه تیمی سبب می‌شود از واحدهای بازاریابی گرفته تا روابط با مشتری، همه ارتباط بیشتری با شرکت داشته باشند.

نوآوری افزایش پیدا کرده و میل به موفقیت در اهداف شرکت افزایش پیدا می‌کند.

وقتی تمام اعضای تیم همراه باشند، تصویر برند با سرعت بالاتری حاصل می‌شود.

طراحی یونیفرم‌های شرکت راهبردی ساده است که با تشکیل شرکت آغاز می‌شود.

لباس فرم شرکتی

مزیت‌های یونیفرم‌های شرکتی در کسب هویت برند بین مصرف کنندگان

 مصرف‌کنندگان با وجود لباس فرم شرکتی ، می‌توانند ارتباطی نسبتا فوری با هویت شرکت برقرار کنند.

وقتی هویت برند شرکت آگاهی را افزایش می‌دهد، رابطه مصرف‌کننده با شرکت لحظه‌ای می‌شود.

مشتریان از طریق طراحی بصری برندسازی، با هویت برند یک شرکت مشخص ارتباط برقرار می‌کنند.

اگر یونیفرم شرکتی با طراحی مشابهی وجود داشته باشد، مصرف‌کننده پوشاک و برند کارکنان را خواهد شناخت.

بین شرکت‌ها متداول است که طراحی لباس فرم کسب‌وکار آن‌ها حول ابزار بازاریابی برند آن‌ها باشد تا هویت برند را افزایش دهند.

اگر سیاست لباس فرم واحد در تمام شرکت وجود داشته باشد، مصرف‌کننده می‌تواند در تمام لحظات ارتباط، به خصوص در خرده فروشی، عناصر برندسازی شما را ببیند.

به عنوان یک مصرف‌کننده و صاحب کسب‌وکار، شما به اندازه متوسط یک مصرف‌کننده ارتباطات برندی خواهید داشت.

این موضوع بر اساس طراحی یا هر ویژگی دیگری که در برندسازی شرکت در اولویت است، بین موسسات کوچک نیز پاسخ‌گو است.

برقراری ارتباط بین لباس فرم شرکت با هویت برند شرکت

برای استفاده از لباس فرم شرکت به عنوان راهی بادوام جهت افزایش هویت شرکت، باید لباس فرم شرکت را از آن خود کنید.

این موضوع از راه‌‌های مختلفی حاصل می‌شود.

با توجه به هر شرکت، این موضوع می‌تواند به سادگی انتخاب از طرح شبکه رنگ باشد. شاید هم برای این کار باید از زمینهموجود در شرکت استفاده کنید.

یک لحظه به پست سلطنتی نگاه کنید. رنگ لباس آن‌ها که لوگوی پست سلطنتی نیز روی بخش بالایی و سمت چپ آن است، با وبسایت همخوانی دارد.

این برندسازی از طریق لباس فرم دو دست‌آورد به همراه دارد.

لباس اداری سازمانی خود اعتماد و اعتبار را برقرار می‌سازد.

با هر ارتباط، طرح رنگ و حضور لوگوی شرکت، سبب آشنایی مصرف‌کننده با شرکت می‌شود.

اگر یک مشتری برای اولین بار از وبسایت پست سلطنتی بگذرد، طرح رنگ و لوگوی برند سبب آسودگی او می‌شود.

این نوعی از حمایت است که با آشنایی و این که همین حالا شرکت را طی ارتباط با کارکنان آن می‌شناسید فراهم می‌شود.

از طرف دیگر، مصرف‌کنندگانی که فقط از وبسایت استفاده کرده‌اند، وقتی کارکنان به در خانه می‌آیند، آن‌ها را از طریق لباس فرم‌شان می‌شناسند و به آن‌ها اعتماد می‌کنند.

شرکت‌های کوچک‌تر که به صورت محلی شناخته‌شده‌اند نیز برای دست‌یابی به هویت برند از لباس فرم شرکتی استفاده می‌کنند.

برای یک لحظه یک رستوران محلی محبوب را در نظر بگیرید. مثل رستوران البرز که لباس فرم این رستوران را هم ما طراحی و تولید کردیم .

ممکن است آن‌ها حتی وبسایت هم نداشته باشند. یا اگر هم داشته باشند آن وبسایت اولویت مصرف‌کننده برای ارتباط با رستوران نخواهد بود.

به علاوه ممکن است پوشیدن لباس فرم ساختارمند برای کارکنان رستوران موثر نباشد.

اما لباس فرم یک شکل در محیط رستوران محلی همچنان می‌تواند سبب بهبود هویت برند شود.

کارکنان می‌توانند به جای پیراهن‌های پولو یا پیراهن‌های دکمه‌دار، تی‌شرت‌هایی بپوشند که نام رستوران روی آن درج شده و عبارتی روی آن نوشته شده که مصرف‌کننده آن را به رستوران ارتباط می‌دهد.

این لباس‌های می‌توانند رنگ‌های مختلفی داشته باشند و ترتیب رنگ‌ها تشکیل دهنده زمینه (تم) اصلی رستوران باشد.

وقتی طراحی لباس فرم شرکت برای ایجاد هویت شرکتی به کار می‌رود، می‌تواند لذت‌بخش یا اعتباردهنده باشد.

بر اساس هر شرکت و زمینه موجود در آن شرکت، استفاده صحیح از لباس فرم شرکت می‌تواند تعیین شود.

نکته مهمی که باید یادآوری شود این است که وقتی یک زمینه ایجاد می‌شود، باید به عنوان یک راهبرد متمرکز برندسازی حفظ شود.

آیا شما برای شرکتی کار می‌کنید که لباس فرم دارد؟

احساس می‌کنید این موضوع چه تاثیری بر هویت برند دارد؟

منبع: inkbotdesign.com


طبق رتبه بندی QS بهترین دانشگاه های جهان کدامند؟

طبق رتبه بندی QS بهترین دانشگاه های جهان کدامند؟

نظام رتبه بندی «کیو اس» هر ساله فهرست بهترین دانشگاه های دنیا را مشخص می کند و امسال قوی ترین نظام های آموزش عالی دنیا را معرفی کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، در این رتبه بندی 50 کشور دنیا دارای بالاترین نظام های آموزش عالی در چهار شاخص قدرت سیستم، میزان دسترسی، رهبری و حاکمیت دانشگاه ها و زمینه های اقتصادی معرفی کرده است.

رتبه نام  نمره از 100
1 ایالات متحده آمریکا 100
2 بریتانیا 98.5
3 آلمان 94
4 استرالیا 92.6
5 کانادا 90.2
6 فرانسه 89
7 هلند 84.8
8 چین 83.5
9 کره جنوبی 80.1
10 ژاپن 78.5
11 اسپانیا 75.3
12 سوئیس 74.5
13 ایتالیا 73.4
14 سوئد 73.1
15 بلژیک 71.6
16 نیوزلند 70.2
17 تایوان 68.1
18 آرژانتین 67.6
19 فنلاند 66.9
20 هنگ کنگ 66.7
21 سنگاپور 62.3
22 برزیل 62.2
23 دانمارک 62.1
24 هند 60.9
25 ایرلند 60.9
26 روسیه 59.8
27 مالزی 52.9
28 - -
29 اتریش 49.1
30 آفریقا جنوبی 47.1
31 شیلی 46.7
32 نروژ 46.6
33 مکزیک 46.2
34 کلمبیا 40.9
35 پرتغال 40.3
36 عربستان 36.5
37 تایلند 33.3
38 چک 31.8
39 ترکیه 26.1
40 قزاقستان 25.1
41 یونان 24.6
42 اندونزی 21.7
43 لهستان 20
44 لبنان 19.8
45 اوکراین 16.6
46 فیلیپین 16.4
47 مصر 15.5
48 امارات متحده عربی 10.9
49 استونی 10.5
50 پاکستان 9.2

در این رتبه بندی از 4 معیار قدرت نظام آموزشی، دسترسی، رهبری و حاکمیت دانشگاه ها و زمینه های اقتصادی استفاده کرده است.

قدرت سیستم؛ اولین معیار این رتبه بندی براساس قدرت نظام آموزشی است. هر کشور بر اساس تعداد دانشگاه هایی که در فهرست های سالانه «کیو اس» در رتبه 700 یا بالاتر رتبه دارند، نمره می گیرند. هدف این است که جایگاه هر کشور در رتبه بندی جهانی نشان داده شود.

میزان دسترسی؛ دومین معیار این رتبه بندی دسترسی بین المللی است. در واقع تلاش و توانایی دانشگاه های یک کشور برای رسیدن به سطح اول آموزش عالی جهانی، مهم است.

این معیار درباره دانشگاه های دارای رتبه در 500 دانشگاه برتر جهان و بر اساس یک شاخص جمعیتی محاسبه شده است. در این معیار تعداد کل دانشجویان تمام وقت در دانشگاه ها در یک چهارم جمیعت محاسبه شده اند.

رهبری و حاکمیت دانشگاه ها؛ این معیار کیفیت دانشگاه و رتبه دانشگاه را در معیار «کیو اس» در نظر می گیرد و در آن سرمایه گذاری ملی که هر کشور برای دانشگاه های حاضر در رتبه بندی جهانی «کیو اس» انجام می دهد از اهمیت برخوردار است و به عنوان یک شاخص محاسبه می شود.

زمینه های اقتصادی؛ در این رتبه بندی میزان سرمایه گذاری هر کشور در آموزش عالی آن بررسی شده است. سرانه تولید ناخالص داخلی در آموزش نیز در این معیار محاسبه شده است. دانشگاه های حاضر در رتبه بندی بر حسب قرار گرفتن در دسته 100 تای اول تا 100 تای چهارم امتیازات متفاوتی دریافت می کنند.

بهترین دانشگاه های جهان در رشته های تخصصی :

بهترین دانشگاه های جهان در رشته حقوق

بهترین دانشگاه های جهان در رشته شیمی

بهترین دانشگاه های جهان در رشته هنر

بهترین دانشگاه های جهان در رشته داروسازی

بهترین دانشگاه های جهان در رشته مهندسی شیمی

بهترین دانشگاه های جهان در رشته معماری

بهترین دانشگاه های جهان در رشته روانشناسی

بهترین دانشگاه های جهان در رشته مهندسی عمران

بهترین دانشگاه های جهان در رشته مهندسی پزشکی

بهترین دانشگاه های جهان در رشته حسابداری و امور مالی

معرفی بهترین دانشگاه های جهان از نظر سایت وبومتریک

گران‌ترین و پرهزینه ترین کشورها برای ادامه تحصیل

سرسبزترین دانشگاه های دنیا کدامند؟

بهترین دانشگاه های دنیا در 5 رشته تخصصی در نظام رتبه بندی شانگهای

اسامی و مشخصات بین‌المللی‌ترین دانشگاه‌های جهان

روش رتبه بندی دانشگاه های جهان 

رتبه نخست دانشگاه های برتر جهان در نظام رتبه بندی URAP

 

منبع: بهترین دانشگاه های جهان طبق نظام رتبه بندی QS